0
Your Cart

Dit product is halal

Dit product is glutenvrij

 

Ingredi├źnten. Glucosestroop, suiker, gelatine, water, luchtbevochtiger (E420), zuurteregelaars (E330, E270), zuurteregelaar (E325), aroma’s, concentraten (saffloer, wortelen, zwarte bessen), glazuur (E901, E903), kleurstoffen (E133, E160c).