Menu Sluiten

Alle 10 resultaten worden getoond

  • 0.99

    Dit product is halal Dit product is glutenvrij INGREDIËNTEN : Glucosestroop, suiker, water,Halal gecertificeerde rundvleesgelatine, bevochtiger (sorbitol), voedingszuren (citroenzuur, MELKzuur), geleermiddel (pectine), aroma’s, zure correctoren…

  • 0.99

    Dit product is halal   Ingrediënten: glucose- en fructosestroop, suiker, BLE-meel (gluten), zetmeel, bevochtigingsmiddel (E296), plantaardig vet (palm), zuurteregelaars (E330, E270), aroma’s, zuurteregelaar (E325, E331),…

  • 0.99

    Dit product is halal Dit product is glutenvrij Ingrediënten: glucosestroop, suiker, visgelatine, water, sorbitol, citroenzuur, melkzuur, natriumlactaat, kunstmatige smaakstoffen, glansmiddel (bijenwas, carnaubawas, palm- en kokosolie)*,…

  • 0.99

    Dit product is halal  Dit product is glutenvrij Ingrediënten: Glucosestroop, suiker, gelatine, water, bevochtigingsmiddel: sorbitol, citroenzuur, melkzuur, zuurteregelaar: natriumlactaat, aroma’s, glansmiddel: bijenwas, carnaubawas, kleurstoffen: paprika-extract, titaandioxide,…

  • 0.99

    Dit product is halal Dit product is glutenvrij Ingrediënte: Glucosestroop, suiker, gelatine, water, luchtbevochtiger (E420), zuurteregelaars (E330, E270), zuurteregelaar (E325), aroma’s, concentraten (saffloer, wortelen, zwarte…

  • 0.99

    Dit product is halal Dit product is glutenvrij   Ingrediënten. Glucosestroop, suiker, gelatine, water, luchtbevochtiger (E420), zuurteregelaars (E330, E270), zuurteregelaar (E325), aroma’s, concentraten (saffloer, wortelen,…

  • 0.99

    Dit product is halal. Dit product is glutenvrij. INGREDIËNTEN : Glucosestroop, suiker, zetmeel, water, gelatine, voedingszuren (citroenzuur, MELKzuur), zure correctoren (natriumlactaat), aroma’s, glansmiddelen (bijenwas, carnaubawas),…

  • 0.99

    Dit product is halal. Dit product is glutenvrij   Ingrediënten: glucosestroop, suiker, water, gelatine, bevochtigingsmiddel (E420), voedingszuren (E270, E330), geleermiddel (pectine), aroma’s, zuurteregelaar (E325), kleurstof…

  • 0.99

    Dit product is halal. Dit product is glutenvrij   Ingrediënten: glucosestroop, suiker, water, gelatine, bevochtigingsmiddel (E420), voedingszuren (E270, E330), geleermiddel (pectine), aroma’s, zuurteregelaar (E325), kleurstof…