0
Your Cart

Over ons

Hoi,

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Wij zijn Celina en Timo, allebei 18 jaar, en wij hebben onze droom werkelijkheid gemaakt. Lees hieronder ons verhaal:

Aan het einde van de zomervakantie kwam het idee naar boven om een eigen online snoepwinkel te beginnen. Wie droomt daar nou niet van?

Het idee was om grote silo’s snoep te kopen zodat we zelf zakjes konden vullen en door konden verkopen op onze eigen website. Dit idee hebben we echter snel achter ons gelaten toen we op het idee kwamen om mystery boxen te gaan verkopen. Dit lijkt ons leuk omdat er een verrassingseffect aan zit en ook omdat je het cadeau kan geven voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Op social media kwamen we veel online snoepbedrijven tegen die vooral Amerikaans snoep verkopen. Omdat wij snappen dat niet iedereen hier fan van is, is gaan we ook snoep verkopen wat je in de supermarkt kan kopen, maar dan de kleinere versies. Als je dan een mystery box classic koopt krijg je verschillende soorten snoep uit de supermarkt in kleine verpakkingen, voor de snoepliefhebber die niet zelf kan kiezen. We hebben dit idee uiteindelijk voorgesteld aan familie en vrienden en iedereen was enthousiast. Dit gaf ons een grote boost om ons idee werkelijkheid te maken.

Een paar weken later hebben we ons idee verder uitgewerkt. We hadden al snel een logo en waren druk bezig met de website. Ook hadden we al een grote lijst gemaakt met ongeveer 50 verschillende producten die we konden gebruiken in de verschillende mystery boxen. Hiermee konden we drie verschillende mystery boxen maken. De mystery  box classic met kleine varianten van het snoep uit de supermarkt. De mystery box Amerikaans met verschillende soorten snoep uit de Verenigde Staten en de mystery box mix. Dit is een mix van de mystery box classic en mystery box Amerikaans.

Een tijdje later was het dan eindelijk zo ver. We gingen onze eerste inkopen doen bij de groothandel. We hebben een ontwerp gemaakt om de mystery box leuk aan te kleden. Aan familie en vrienden hebben we gevraagd of ze de website wilden testen door een bestelling te plaatsen voor we open gingen.  En ons te vertellen wat ze van de mystery boxen vinden.

Iedereen was positief over de box en de inhoud, wat ons enthousiast maakte om verder te gaan met ons plan.  Op 1 november zijn we open gegaan met de webshop.

Je kunt bij ons dus mystery boxen bestellen voor jezelf of om cadeau te geven. Maar zoals je ziet kun je ook los snoep bij ons bestellen. Wij verzorgen het voor je en als je vragen of wensen hebt kun je ons altijd een persoonlijk berichtje sturen via de mail.

 Groetjes Celina en Timo